Nyrenoveret 3-plans villa i Valencia udlejes

Med underjordisk parkering i egen carport med direkte opgang til hus

Opført i 2012 – totalt renoveret i 2017 – fritliggende villa på 180 kvm fordelt på 3 etager og 70 kvm garage beliggende på 250 kvm grund med fælles pool og kunstgræsområde, som deles med 3 andre naboer.

Moderne KVIK-køkken med induktionsplade, ovn med indbygget micro, opvask, amerikansk køleskab, stort køkken med kogeplade, ø med 4 siddepladser, spisebord med kapacitet til 10 personer, stor Bo Concept loungesofa, 55” fjernsyn med surround sound, wifi på alle etager og udendørs, indbygget brændeovn, el-fliseradiator J – til de par nætter, hvor temperaturen sniger sig under 10°.

Du har 3 badeværelser med brus, toilet nederst i forbindelse med køkken og stue. Soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og eget walk-in og toilet, to gæsteværelser (4 sovepladser) med et gæstebadeværelse til deling samt et studie øverst med stor dobbeltseng (3 sengepladser) – i alt 9 sovepladser.

Desuden er der mulighed for opredning til 3 i stuen. Alle værelser har air-con på mellemetagen og nederst loft-fane. Øverst i studie egen air-con.

Udendørs: ca 100 kvm udendørs terrasser på matriklen og direkte adgang via fire trappe-trin op til 15 m pool i baghaven – som deles med mine 5 naboer … men er som at have lidt for sig selv.

ALT ER SPRITNYT og er naturligvis ør over det, hvorfor jeg kun kommer til at leje ud til folk jeg kender. Og alle mine ting vil naturligvis forblive i huset i udlejningsperioden.

Vi kan aftale pris alt efter sæson og antal – men 1200 € per uge – i højsæsonen maj-september og 700 € i lavsæsonen.

Contact Lars Jeppesen at +34 618 321 963 or lars@ljscanspain.com